Copacul vietii cu licheni si Copacei licheni

Ne remarcam prin bun gust, simplitate si produse de calitate.

Copacei din licheni, bonsai din licheni si copacul vietii cu licheni pentru un colt de natura in casa ta

Colectia de copacei din licheni cuprinde modele deosebite lucrate manual cu multa atentie si decorate cu flori uscate naturale de diferite culori. Copaceii pot fi si simpli daca peferi acest tip de design. Sunt piese de arta unice, care aduc in casa ta frumusetea si simbolistica naturii, fiind o combinatie perfecta intre arta si natura.Fiecare copac cu licheni este unic si are avantajul ca nu are nevoie de intretinere.

Copac cu licheni personalizabil

Daca ai o idee anume, ne-o poti impartasi, iar noi vom face tot posibilul pentu a o transforma in realitate. Copacelul din licheni cat si copacul vietii cu licheni pot fi realizati cu diverse culori si marimi.

Copacul vietii – semnificatie

Copacul vietii este un simbol universal, prezent in numeroase culturi din intreaga lume. Este un simbol al vietii, al regenerarii, al puterii si al longevitatii. Copacul vietii este adesea asociat cu zeii si spiritele, fiind un simbol al legaturii dintre om si divinitate.

Semnificatia bonsaiului

Bonsaiul este o forma de arta japoneza care consta in cultivarea de arbori si arbusti in ghivece mici. Bonsaiul este un simbol al echilibrului, al armoniei si al conexiunii omului cu natura. Este de asemenea o reprezentare a puterii si a rezistentei naturii, precum si a potentialului uman de a creste si de a evolua.

Decorela va pune la dispozitie o gama larga produse decorative. Acestea sunt realizate handmade cu multa atentie, pasiune si dragoste.

Majoritatea materiilor prime sunt elemente naturale, elemente care redau casei un aspect placut si aduc un vibe pozitiv. In plus, oferim si posibilitatea de personalizare a decoratiunilor, clientii nostri venind cu ideea, noi transformand-o in realitate.

Ai întrebări? Contactează-ne!