Politica de Confidențialitate

Bine ai venit pe decorela.ro! Magazinul tau cu decoratiuni handmade!

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca o sa-ti explicam in detaliu, in randurile care urmeaza, ce date colectam de la tine, cum le folosim, in ce scop le folosim si care sunt drepturile tale in acest context.

La 25 mai 2018 a intrat in vigoare pe teritoriul UE Regulamentului General pentru Protectia Datelor (General Data Protection Regulation – GDPR), Regulamentul UE 2016/679.

PREMIUM BUSINESS PICKS S.R.L. se angajeaza sa iti protejeze intimitatea. Contacteaza-ne la contact@decorela.ro daca ai intrebari sau probleme cu privire la utilizarea datelor tale personale si te vom ajuta cu placere.

Prin utilizarea acestui site sau / si serviciile noastre, esti de acord cu prelucrarea datelor tale personale asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

Cuprins

 1. Definitii utilizate
 2. Principii de protectie a datelor
 3. Ce drepturi ai cu privire la utilizarea datele personale
 4. Ce date personale colectam
 5. Cum folosim datele tale personale
 6. Cine altcineva are acces la datele personale
 7. Securizarea datelor tale
 8. Informatii despre cookie-uri
 9. Autoritatea de Supraveghere – Informatii de contact
 1. Definitii

Datele cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizata – persoana fizice ale caror date personale sunt prelucrate.

Copil – o persoana fizica cu varsta sub 18 ani.

 1. Principii de protectie a datelor

Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal:

Procesarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. Intotdeauna consideram drepturile tale inainte de prelucrarea datelor personale. Iti vom furniza intotdeauna informatii privind prelucrarea la cerere.

Procesarea este limitata ca scop. Activitatile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.

Procesarea se face cu date minime. Noi colectam si procesam doar cantitatea minima de date personale necesare pentru orice scop.

Prelucrarea este limitata pe o perioada de timp de 10 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat daca este necesar sau in conformitate cu alte legi.

Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.

Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.

 1. Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – ceea ce inseamna ca trebuie sa stii daca datele tale personale sunt procesate, ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.

Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca ai dreptul de a accesa datele colectate de la / despre tine. Aceasta include dreptul tau de a solicita si de a obtine o copie a datelor tale personale culese.

Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce inseamna ai dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.

Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante poti cere ca datele tale personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.

Dreptul de a restrictiona procesarea – adica in cazul in care se aplica anumite conditii, ai dreptul sa restrictionezi procesarea datelor tale personale.

Dreptul de a se opune procesarii – adica in anumite cazuri ai dreptul sa te opui procesarii datelor tale personale, de exemplu in cazul marketingului direct.

Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca ai dreptul sa faci obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare; si sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept poate fi exercitat ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice care te afecteaza sau te afecteaza in mod semnificativ.

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa obtii datele tale personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul.

Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care refuzam cererea ta in baza Drepturilor de Acces, iti vom oferi un motiv de ce. Daca nu esti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea ta, te rugam sa ne contactezi.

Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce inseamna ca ai dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.

Dreptul de a retrage consimtamantul – ai dreptul de a retrage orice acord dat de prelucrare a datelor tale personale.

 1. Ce date personale colectam

Formularule de contact din paginile site-ului in afara de zona de portofoliu.

Acestea sunt : Nume, telefon, e-mail, firma

 1. Cum folosim datele tale personale

Noi folosim datele tale personale pentru:

 • gestionarea relatiilor comerciale si contractuale, identificam nevoile clientilor si venim in intampinarea lor cu solutii personalizate, in scop benefic atat pentru clienti cat si pentru PREMIUM BUSINESS PICKS S.R.L.
 • indeplinirea unei obligatii in conformitate cu legea sau contractul;
 • in rapoartele si statisticile interne ale companiei

Pe baza incheierii unui contract sau a indeplinirii obligatiilor contractuale, vom procesa datele tale personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a te identifica;
 • pentru a iti furniza un serviciu sau de a-ti trimite/a-ti oferta un produs;
 • in vederea comunicarii cu tine, fie in scopuri de vanzari sau facturare;
 • in rapoartele si statisticile interne ale companiei

Cu acordul tau iti vom procesa datele personale daca este cazul in urmatoarele scopuri:

 • pentru a iti trimite buletine informative si/sau oferte in diferite campanii de marketing;
 • pentru alte scopuri pentru care am cerut acordul;

Noi procesam datele tale personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele personale pentru optiunile prevazute de lege.  Salvam informatiile tale de facturare si alte informatii culese despre tine atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Procesam datele personale pana cand:

 • clientii ies in afara targetului
 • inchidem afacerea
 • decidem de comun acord ca nu avem o colaborare valoroasa

Te vom informa despre orice procesare si scopuri ulterioare.

 1. Cine altcineva are acces la datele personale

Pastram datele pe email / client de email si in CPanel, solutie in cloud gazduita pe serverele din Romania situate in Cluj sau Bucuresti.

Nu vom dezvalui datele tale personale tertilor sau institutiilor publice decat atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea dezvalui datele tale personale unor terte parti daca ti-ai dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

 1. Cum putem securiza datele tale

Facem tot posibilul pentru a pastra datele tale personale in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizam sistemele noastre pentru posibile vulnerabilitati si atacuri.

Chiar daca incercam tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, ne angajam sa notificam autoritatile competente privind incalcarile protectiei datelor. De asemenea, te vom anunta daca exista o amenintare la adresa drepturilor sau intereselor tale. Vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii si pentru a asista autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari.

Accesul este restrictionat in CPanel cu user si parola.

Limitarea functionalitatilor care pot exporta date, comunica mailuri in masa s.a.m.d.

Avem documentatia CPanel in care isi asuma ca depun eforturi necesare pentru a stoca si manipula aceste date in deplina siguranta, mai jos sunt cateva informatii esentiale oferite de CPanel:

7.a. Tehnologie

CPanel actualizeaza in mod regulat toate softwarele aplicate in vederea apararii suprafetele de atac cunoscute, pe toate nivelele (mijloace utilizate de colegi, sisteme de operatie a serverelor, strat de virtualizare, sistem de operare oaspeti, aplicatie).

Serverele noastre se afla in unul dintre cele mai sigure centre de date din Europa (Cluj/Bucuresti). Aplicam o infrastructura redundanta si scalabila care nu are niciun punct/mijloc a carei defectiune ar cauza oprirea serviciului.

Zilnic se efectueaza salvarea automata criptata a datelor care sunt portate intr-un alt centru de date ca in cazul unor situatii de urgenta sa fie asigurata posibilitatea restabilirii datelor.

7.b. Protectie impotriva accesarii

Accesul fizic la infrastructura este extrem de limitata. In toate cazurile este necesara identificarea corespunzatoare.

7.c. Siguranta retelei

Serverele de stocare a datelor sunt separate de lumea externa prin paravane de protectie (firewall) de mai multe nivele. Doar serverele dedicate echilibrarii incarcarii dispun de conexiune de internet. Serverele de aplicatii si cele de stocarea datelor functioneaza pe retele interne separate, conexiunea dintre acestea este asigurata de un paravan de protectie/nivel de echilibrarea incarcarii intermediar.

Mediile de date clare/de testare/test de integrare/de dezvoltare functioneaza pe retele diferite.

Datele stocate sunt protejate de alarma impotriva patrunderii si atacului de inselaciune electronica (phishing). Serviciile, protocoalele si softwarele neutilizate vor fi indepartate. Toate softwarele noastre functioneaza din baze minimale, instaleaza doar softwarele necesare.

Eficienta procedurilor si regulilor interne este controlata prin audite de securitate externe.

Politica fata de minori

Nu intentionam sa colectam cu buna stiinta informatii de la minori. Nu vizam minorii ca potentiali beneficiari ai serviciilor noastre.

 1. Cookie-urile si alte tehnologii pe care le folosim

Utilizam cookie-uri si / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul, a urmari comportamentul utilizatorilor pe site si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a iti personaliza si imbunatati experienta cu noi.

Un cookie este un fisier text stocat pe computerul tau. Cookie-urile stocheaza informatiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile sa functioneze mai bine. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Poti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii.

Utilizam cookie-urile in urmatoarele scopuri:

Cookie-urile necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza cateva functii importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale.

Cookie-uri de functionalitate – aceste cookie-uri ofera functionalitate care face ca utilizarea serviciului nostru sa fie mai convenabila si face posibile caracteristici mai personalizate. De exemplu, acestea ar putea sa-si aminteasca numele si adresa de e-mail in formularele de comentarii, astfel incat nu trebuie sa reintroduci aceasta informatie data viitoare cand postezi un comentariu in sectiunea de blog a site-ului.

Cookie-urile de analiza – aceste module cookie sunt utilizate pentru a urmari utilizarea si performanta site-ului web si a serviciilor noastre

Poti elimina modulele cookie stocate in computer prin setarile browserului. In mod alternativ, poti controla anumite module cookie terta parte utilizand o platforma de imbunatatire a confidentialitatii, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, viziteaza allaboutcookies.org.

Utilizam Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politica de confidentialitate pe care o poti consulta aici. Daca doresti sa renunti la urmarirea de catre Google Analytics, acceseaza Google Analytics opt-out page.

 1. Autoritatea de Supraveghere – Informatii de contact

Website: https://decorela.ro/

Email: contact@decorela.ro

Telefon: (+4) 0729925103

Datele tale nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care ti-ai dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Ai întrebări? Contactează-ne!