DECORATIUNI CRACIUN HANDMADE

Ne remarcam prin bun gust, simplitate si produse de calitate.

DECORATIUNI HANDMADE DE CRACIUN: UN PLUS DE MAGIE SI ELEGANTA PENTRU CASA TA

Craciunul este o sarbatoare a bucuriei, a iubirii si a familiei. Este momentul perfect pentru a-ti decora casa si a crea o atmosfera de sarbatoare. Decorela iti ofera o gama variata de decoratiuni handmade de Craciun, create cu pasiune si creativitate. Ti-am pregatit ornamente de brad din conuri naturale, coronite de Craciun pentru usa, coronite de Craciun pentru masa si alte ornamente de craciun handmade care iti vor transforma casa intr-un loc magic.

PIESE UNICE DE DECOR DE CRACIUN HANDMADE

Surprinde-ti invitatii cu aranjamente de craciun handmade amplasate in centrul mesei festive. Ornamentele handmade de Crăciun sunt un mod special de a-ți arăta dragostea și aprecierea fata de cei dragi, prin pregatirea unui decor de Craciun de neuitat.

DECORATIUNI DE IARNA HANDMADE DIN MATERIALE NATURALE

Vrem ca si pe timp de iarna te poti bucura de natura in casa ta, asa ca am inclus in catalogul nostru de produse: decoratiuni handmade din conuri de brad, coronite din muschi naturali si nuiele si braduti din licheni. Prin acest concept ne dorim sa iti aducem decoratiuni de iarna handmade pe care sa le poti utiliza an de an.

CADOURI DE CRACIUN PERSONALIZATE PENTRU CEI DRAGI

Pe langa decoratiunile handmade pentru Craciun, poti comanda si cadouri personalizate pentru familie si prieteni. Iti sugeram tablourile personalizate sau tablourile cu zodii, care vor fi cu siguranta foarte apreciate de pasionatii de astrologie.

Decorela va pune la dispozitie o gama larga produse decorative. Acestea sunt realizate handmade cu multa atentie, pasiune si dragoste.

Majoritatea materiilor prime sunt elemente naturale, elemente care redau casei un aspect placut si aduc un vibe pozitiv. In plus, oferim si posibilitatea de personalizare a decoratiunilor, clientii nostri venind cu ideea, noi transformand-o in realitate.

Ai întrebări? Contactează-ne!