Martisoare handmade

Ne remarcam prin bun gust, simplitate si produse de calitate.

Martisoare facute manual: un dar traditional si special

Martisoarele sunt un simbol al iubirii si al traditiei, care se ofera in prima zi a primaverii. Ele sunt oferite pe 1 Martie, de Ziua Femeii, si sunt o modalitate de a-ti exprima aprecierea pentru o persoana draga. Decorela ti-a pregatit o minunata colectie de martisoare handmade online realizate manual, cu multa grija si atentie la detalii, si sunt o modalitate excelenta de a-ti exprima dragostea si aprecierea pentru cei dragi.

Martisoare cu licheni: naturale si durabile

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de martisoare confectionate manual, perfecte pentru orice gust. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de forme si culori, ceea ce le face perfecte pentru a fi oferite celor dragi. Confectionam martisoare pentru toate gusturile si punem multa pasiune si creativitate in ceea ce facem. Utilizam materiale naturale precum licheni stabilizati, flori uscate, sfoara de iuta, boabe de cafea, etc.

Colectia Decorela iti ofera diverse modele de martisoare facute manual din care poti alege. Atfel, te poti orienta si in functie preferintele persoanei care urmeaza sa le primeasca. Cele mai apreciate modele sunt cele tip martisor copacul vietii, martisoarele cu flori uscate si buchetelele cu licheni.

Martisoare magnetice

Martisoarele magnetice sunt o varianta moderna si practica a martisoarelor traditionale. Acestea au mai multe de avantaje, printre care:

– Sunt usor de pastrat : pot fi puse pe orice suprafata metalica, cum ar fi un frigider, un perete sau o masina. Acest lucru iti permite sa te bucuri de el tot timpul anului

– Sunt rezistente: aceste martisoare cu magnet sunt realizate din materiale rezistente si naturale. Acest lucru le face o alegere durabila, care poate fi pastrata ani de zile.

– Sunt inedite: au o frumusete naturala, care face din martisoarele magnetice cu licheni un cadou deosebit.

– Sunt un dar aparte: pentru realizarea unui astfel de martisor este necesara o munca minutioasa, ceea ce face ca aceste martisoare naturale sa exprime aprecierea deosebita pentru persoana caruia i-l oferi

– Sunt sustenabile: daca iubesti natura, vei adora aceste martisoare din materiale naturale deoarece, au un grad redus de poluare a mediului

Martisoare deosebite

Daca doresti sa oferi martisoare personalizate, ai ajuns in locul potrivit. Te ajutam sa iti transformi ideea in realitate si putem face martisoare lucrate manual conform viziunii tale. Pe site vei gasi diverse modele de martisoare handmade care pot fi adaptate conceptului tau.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi inainte de plasarea comenzii si sa mentionezi ca doresti martisoare personalizate handmade. Vom discuta impreuna toate detaliile si vom alege varianta cea mai buna astfel incat sa te poti bucura de martisoare speciale handmade.

Decorela va pune la dispozitie o gama larga produse decorative. Acestea sunt realizate handmade cu multa atentie, pasiune si dragoste.

Majoritatea materiilor prime sunt elemente naturale, elemente care redau casei un aspect placut si aduc un vibe pozitiv. In plus, oferim si posibilitatea de personalizare a decoratiunilor, clientii nostri venind cu ideea, noi transformand-o in realitate.

Ai întrebări? Contactează-ne!